-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 1 augustus 2009

Sylver viert tiende verjaardag in Lotto Arena

De Belgische dancesensatie Sylver viert op zaterdag 27 maart 2010 haar tiende verjaardag met een groots opgezet verjaardagsconcert in de Antwerpse Lotto Arena.

Tussen de eerste nummer 1 single ‘Turn The Tide’ en de huidige zomerhit ‘Foreign Affair’ zaten maar liefst tien top tien hits. De verjaardag wordt gevierd met een uitgebreide ‘greatest hits’-show.

Op het programma komen ook verschillende gasten en muzikale verrassingen.Het verhaal van Sylver begon in 2000, toen nog onder de naam Liquid feat. Silvy. Zangeres Silvy De Bie kwam regelmatig in de discotheek waar DJ Wout (Van Dessel) achter de draaitafels stond. Samen doken ze de studio in met Milk Inc’s Regi Penxten. ‘Turn The Tide’ was hiervan het succesvolle resultaat.Het eerste album ‘Chances’ omvatte naast ‘Turn The Tide’ ook de hits ‘Skin’, ‘Forgiven’, ‘In Your Eyes’ en ‘Forever In Love’. De cd betekende in 2001 ook de absolute doorbraak in Duitsland, waar Sylver de allerhoogste vedettenstatus bereikte.In de jaren die volgden, verschenen nog vier albums, met dit jaar de cd ‘Sacrifice’. Hierop zijn o.m. ‘Foreign Affair’, ‘Rise Again’, ‘One World One Dream’ en ‘I Hate You Now’ terug te vinden.

Intussen heeft de band maar liefst 1,5 miljoen cd’s verkocht, hebben Wout en Silvy er John Miles Jr. als bandlid bijgekregen en is het jongste album in België bijna goud. In de komende weken wordt ‘Sacrifice’ uitgebracht in o.m. Nederland, Rusland, Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Tsjechië en Duitsland.Het komende jaar wordt dus erg druk voor Sylver, maar tijd voor een feest is er altijd! “We zijn heel erg blij dat we onze verjaardag kunnen vieren met een groots opgezette show”, zegt Silvy De Bie trots. “In de tien jaar dat we met Sylver bezig zijn, hebben we in het buitenland al een heleboel arenashows gedaan. Het is fijn dat we dit nu ook in eigen land kunnen doen.”“We gaan ervoor zorgen dat het dak van Lotto Arena erafgaat tijdens het concert”, vult Wout Van Dessel aan. “We zijn nu al begonnen met de voorbereidingen van de show en de plannen zien er geweldig uit! We gaan ook een aantal verrassingsgasten uitnodigen om er een totaalspektakel van te maken.”John Miles Jr. vertelt: “Pas sinds het begin van het jaar maak ik deel uit van Sylver en ik heb het me nog geen moment beklaagd. Het enthousiasme van de fans in binnen- en buitenland is enorm.

Het concert in de Lotto Arena wordt dus voor hen én voor ons het hoogtepunt van volgend jaar”.SYLVER 10 YEARS - vrijdag 27 maart 2010 om 20.00 uur - Lotto Arena Antwerpen. Tickets: 22,50 – 27,50 – 32,50 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com of www.lotto-arena.be.

1 opmerking: