-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 13 januari 2011

Motown, 50 years and more

Tijdens deze theatertournee wil Jim Cole met een aantal bevriende zangers en zangeressen hulde brengen aan de songwriters, de artiesten en vooral de muzikanten die alle hits inspeelden. Samen met Sandrine, Brahim en Elke Bruyneel (Delavega) begeleiden Jim Cole en zijn 6-koppige band jullie in een flashback naar the sixties en seventies’.

Het legendarisch label Motown is een begrip in de (muziek) geschiedenis. Zeg Motown en tal van associaties volgen: soul, de jaren zestig, Detroit, Hitsville USA, emancipatie van afro-amerikanen, Nixon, en natuurlijk de vele sterren die op het label muziek uitbrachten: The Jackson Five, Michael Jackson, The Supremes, Diana Ross, Curtis Mayfield, The Temptations, Steve Wonder, The Four Tops, de lijst is eindeloos.Opgericht door Berry Gordy in Detroit (Motorcity = Mo-Town) scoorde Motown vanaf 1959 hit na hit dankzij aanstekelijke, melancholisch geproduceerde popsongs. De songcatalogus is indrukwekkend.

Tijdens deze theatertournee wil Jim Cole met een aantal bevriende zangers en zangeressen hulde brengen aan de songwriters, de artiesten en vooral de muzikanten die alle hits inspeelden. Samen met Sandrine, Brahim en Elke Bruyneel (Delavega) begeleiden Jim Cole en zijn 6-koppige band jullie in een flashback naar the sixties en seventies.
Info en data : http://www.garifuna.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten