-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 15 januari 2011

Natalia meets Anastacia Première

Natalia meets Anastacia is de derde concertreeks die Natalia onder de "Meets..." noemer op het Sportpaleispodium brengt. Dat de dames het enorm goed met mekaar konden vinden, was al langer geen geheim meer. Zelfs de klank van hun namen doet "zusterlijk" aan. Het is dan ook moeilijk te bepalen wie het meest naar deze reeks uitkeek : de trouwe fans of de dames zelf.
Anders dan bij de twee vorige concertreeksen heeft de muzikale gaste, Anastacia, nu zelf een grote inbreng in het concept van de show. Muzikaal vuurwerk is dan ook gegarandeerd.

Wat al van bij het eerste nummer "Drop a Little" opvalt is de prachtige Back Wall. Een enorm elegante achtergrond en omkadering voor deze show. Natalia laat zich voor deze gelegenheid kleden door Thierry Mugler himself. Het aantal kledingwissels is dan ook niet van de "poes". Telkens heel mooi afgestemd met haar kleinere "Sparing Partner". Het is duidelijk dat ook hiervoor de dames niet over één nacht ijs gegaan zijn.

Voor het concert zelf krijgen we een mengeling van traditionele Natalia songs zoals "Wise Girl ", "Gone to Stay", "All or Nothing" en "Risin". Lady Anastacia doet zelf een duit in het zakje met een aantal van haar kleppers zoals "Left outside alone" en "Not that Kind". Dat de dames ook het werk van mekaar niet schuwen blijkt uit duetten zoals " I want you back" (geschreven door Jan Leyers), "Sick and Tired", " Rid of you" en " I belong to you".

Even wordt het stil in de zaal als Anastacia het lied "Heavy on my heart" brengt dat verwijst naar haar overwonnen ziekte en wat ze hier graag nieuw "leven" wil inblazen. Daarna gaat het weer stevig verder met o.a. hun gemeenschappelijk project "Burning Star".

Voor de bisnummers kiezen ze voor "Still with me", " I'm outa love" en "Glamorous". Laat dat laatste lied nu helemaal staan voor de inhoud van deze show. Het prachtige podium, de dansers, de outfits en de twee diva's. Soms is iets een beetje veel om vatten. Tijdens de persbabbel kwam de ontlading en kwamen ook de tranen, zowel bij Anastacia als bij Natalia. Twee personen, één gedachte, zowel op als naast het podium.




Foto's : Heidi Elen & Carine Goris

2 opmerkingen:

  1. Een prachtig concert!
    Yep, Anastacia was goed, maar Natalia heeft me echt verrast!
    Zéér zeker een geslaagde avond!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Afwezigen hadden zeker ongelijk.
    En ik was er één van...
    Mooie impressie van de show hier

    BeantwoordenVerwijderen