-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 19 februari 2011

Een superlange Nacht, de nieuwe singel van David Vandyck

David Vandyck heeft een nieuwe single uit. 'Een Superlange Nacht' is een aanstekelijk nummer dat vanaf 25 februari in alle platenzaken ligt, maar je kan hem vanaf nu reeds kopen op iTunes.
David Vandyck viert zijn nieuwe single met een fantastisch fan-evenement in Tuincenter De Stercke (Lochristi) op zondag 13 maart 2011 om 15u. Dan wordt de nieuwe single 'officieel' voorgesteld.

Dit is de officiële aankondiging van een nieuwe ster aan het Vlaamse firmament die ik het laatste jaar van dichtbij heb mogen volgen. David heeft een mooie krachtige stem en dat is vooral de weerspiegeling van wie hij als persoon is. Mooi, zowel vanbinnen als vanbuiten!
We hebben het "rupsje" zien uitgroeien tot een volwassen vlinder die klaar is om zijn vlucht doorheen het Vlaamse muziekland aan te vatten.

We kunnen hem hiermee alleen heel veel succes toewensen.

1 opmerking:

  1. In't zonneke ( achter glas ) aan't strijken met de radio aan en wie kwam er voorbij gezongen ... David Vandyck !! Mooie stem, liedje is een schlager in wording !! ... en toen dacht ik waar zit ze ... in Malta dus !!
    Groetjes,
    Hilde

    BeantwoordenVerwijderen