-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 6 februari 2011

Holiday Forum Zondag

Herman Verbruggen en Petra De Pauw trekken met de huifkar door Ierland.

Herman Verbruggen (Marcske uit De Kampioenen) ging met zijn vrouw Petra De Pauw (reporter bij Radio2) en hun dochters Roos en Billie voor Vlaanderen Vakantieland naar Ierland. Met de huifkar trokken ze door de mooie landschappen van Wicklow.


Saartje Vandendriessche en haar vader Geert varen uit met The Antwerp Flyer

Vlaanderen Vakantieland presentatrice Saartje Vandendriessche en haar vader Geert zijn helemaal weg van ruige golven, wind in de haren en een weidse zee. Hun boot The Antwerp Flyer, het grootste zeilschil van België, neemt je mee langs tal van Europese havens.




25 jaar reisverhalen in beeld

Fotografe Lieve Blancquaert reisde pas de wereld rond voor het één-programma Made in Belgium. Maar ze is in de eerste plaats fotografe. Ze oogste al veel succes met haar werk. Op 3 februari opent een overzichtstentoonstelling waarin ze een terugblik geeft op 25 jaar fotografie.In die lange periode heeft ze een groot deel van de wereld rond gereisd. Vaak ging ze op zoek naar het menselijke verhaal achter de foto. De foto's spreken dan ook voor zich. Ze was o.a. in het Oostblok, Siberië, Afganistan, Congo en Rwanda.Tijdens het Holiday Forum maken we met Lieve een rondreis doorheen haar professionele reisverleden, waarin de verschillende bestemmingen aan bod komen.

Aansluitend ging het samen met Lieve richting Gent waar ze signeerde op de tweede dag van haar overzichtstentoonstelling in de Bank van de Arbeid.
Het fotoboek is verkrijgbaar in de "betere" boekhandel en is een absolute aanrader!

1 opmerking: