-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 18 februari 2011

Neil Diamond opnieuw in het Sportpaleis op 4 juni

Al 50 jaar lang staat Neil Diamond op de planken. Er zijn er niet veel die beter doen. De cijfers die hij kan voorleggen zijn indrukwekkend: meer dan 128 miljoen verkochte albums wereldwijd, maar liefst 37 top tien-singles en 16 top tien-albums! Zijn jongste studioalbum ‘Home Before Dark’ kwam bij de release in 2008 al onmiddellijk internationaal op nummer 1 uit. Ook de dvd ‘Hot August Night/NYC’ (2009) werd al twee keer met platinum bekroond. Kortom, Neil Diamond is één groot succesverhaal.

Een Grammy Award, een Golden Globe, een opname in de Songwriters Hall of Fame en de zéér eervolle Sammy Cahn Lifetime Achievement Award… Diamond heeft het allemaal op zijn naam staan. Dit jaar sleept hij ook een nominatie voor de Rock and Roll Hall of Fame 2011 in de wacht die in maart verzilverd kan worden.

Neil Diamond heeft zijn internationale succes te danken aan zijn universele tijdloze nummers, zijn charisma en een sterke livereputatie. Neil Diamond live is voor velen een reis terug in de tijd. ‘Cherry Cherry’, ‘Sweet Caroline’, ‘Solitary Man’, ‘Shilo’, ‘Holly Holy’, ‘Song Sung Blue’ etc. De lijst is eindeloos, de songs tijdloos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten