-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 6 januari 2013

En nu serieus met Michael Pas

Vanaf zaterdag 12 januari voegt Michaël Pas een opmerkelijk puntje toe aan zijn cv. De acteur presenteert van dan af aan de zijde van Christel Van Dyck het Radio 2-programma 'En nu serieus', de zaterdagse ontbijtshow op de zender. Hij neemt de fakkel over van regisseur Jan Verheyen, die nog maar sinds september cohost was van Van Dyck. Binnenkort draait hij echter een nieuwe film, 'Het Vonnis', waarvoor hij ook het scenario schreef.

"Ik ben zelf al een paar keer te gast geweest in 'En nu serieus'", zegt Michaël Pas, "en werd daar telkens getroffen door de gezellige, ontspannen sfeer, maar tegelijk door de professionele manier van werken. Het is een grote eer en een plezier om aan de andere kant van de microfoon te mogen plaatsnemen. En ik hoop alle gasten net zo'n warm welkom te geven als ik zelf op die zaterdagochtenden kreeg."

Michaël Pas maakte zijn filmdebuut in 'Crazy Love' van Dominique Deruddere, maar werd twee jaar later pas echt beroemd door zijn rol in 'Blueberry Hill' van Robbe De Hert. Een hele rist films en tv-series volgden. In 'Kulderzipken' viel hij als de titelheld het meest op, maar ook met zijn recente vertolking van inspecteur Bob in 'Code 37' maakte hij indruk. Voor de films 'Boys' en 'Team Spirit' werkte hij ook samen met de man in wiens voetsporen hij nu stapt, Jan Verheyen. Die vindt Christel en zijn kompaan "een héél mooi duo". "Naast een zeer goede acteur is Michaël ook een warme, innemende, grappige en zelfrelativerende mens. En geloof me, voor een acteur is dat een zeldzame gave (lacht)." .
Bron : Belga
Foto : Carine Goris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten