-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 9 januari 2013

Lee Towers @ Casino Kursaal Oostende

Na vele jaren komt Lee Towers eindelijk terug naar Vlaanderen en wel met een exclusief concert in Kursaal Oostende. Hij stond erop om zijn fans persoonlijk toe te spreken:


Lieve mensen,
Met veel plezier wil ik u hierbij uitnodigen voor een onvergetelijke muzikale avond in het fraaie Kursaal Oostende. Vorig jaar vierde ik nog mijn 35-jarig artiesten-jubileum in AHOY, Rotterdam met maar liefst 12.000 bezoekers en ik ben dan ook bijzonder verheugd dat ik op 20 april volgend jaar mag optreden in de druk bezochte badplaats Oostende. Ditmaal met het avondvullende en exclusieve programma ‘One Night Only’.
Ik zal optreden met een 20-koppig orkest en natuurlijk zullen m’n hits zoals It’s raining in my heart, I can see clearly now, You’ll never walk alone, Frankie en Bless you niet ontbreken, evenals nieuwe songs van m’n laatst verschenen album Memories, dat ook in België verkrijgbaar is.
Ik bewaar dierbare herinneringen aan de vele concerten die ik in het verleden heb gedaan in Vlaanderen en ik hoop u zaterdag 20 april weer te kunnen begroeten in Kursaal Oostende.
Met een muzikale en hartelijke groet,
Lee Towers

Koop uw tickets online: http://www.kursaaloostende.be/extra/tickets  of bel 070 22 56 00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten