-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 25 januari 2013

Tentoonstelling Alex Vanhee in Ter Dilft

Concertgangers kennen ongetwijfeld dit gevoel van frustratie. Er wordt een groot concert aangekondigd, de kaartenverkoop start om 10 uur ’s morgens. Je zit al een uur vooraf gespannen voor je pc, je probeert als een gek die zo begeerde tickets te bemachtigen … op een half uur is het concert uitverkocht en jij blijft vloekend achter zonder.

Wel, dan verzachten de foto’s van Alex Vanhee in de krant na afloop de pijn een beetje. Telkens weer weet hij de magie en de chemie van een optreden te vangen. Dat maakt hem dan ook tot een van de beste rockfotografen van ons land. Hij werkt voor binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften. Bovendien is hij niet alleen sant in eigen land. Internationale sterren en platenlabels kloppen ook bij hem aan voor het ontwerp van cd- en dvd-hoezen of andere exclusieve beelden.

Alex Vanhee himself gunt ons een blik voor en achter het podium op vrijdag 8 februari.
Voor de 2 workshops ben je te laat. Je hebt nog een waterkansje op de wachtlijst.

De expo is alle dagen vrij toegankelijk van 14 tot 20 uur, tijdens de voorstellingen en andere activiteiten. Zondag van 10 tot 13 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten