-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 21 juni 2015

Popprinses Lissa Lewis eert Will Tura met ijzersterke versie van 'Boven de wolken'

De ster van Lissa Lewis blijft rijzende en dat wordt nog eens overduidelijk bewezen met de release van haar nieuwe single. Eind juni verschijnt het hommage-album 'Vlaanderen zingt Tura' ter ere van de 75ste verjaardag van de "Keizer van het Vlaamse lied" en naast gevestigde namen als Bart Herman, Christoff, Laura Lynn, De Romeo'sen Willy Sommers, werd ook Lissa Lewis gevraagd om hiervoor een eigen versie te maken van een Tura-klassieker. Een hele eer voor de jonge popprinses, die na haar opgemerkte en felgesmaakte debuutsingle 'Gouden Glimlach', door zowat alles en iedereen getipt wordt als dé Vlaamse belofte van de Nederlandstalige pop.

Lissa ging, met het nodige respect uiteraard, aan de slag met 'Boven de wolken', een nummer waarmee Will Tura in 1993 grote sier maakte in de Vlaamse Top 10. Het resultaat is een frisse, moderne uptempo popsong, een 'Boven de wolken anno 2015' waarmee Lissa Lewis aantoont dat de hoge verwachtingen die men in haar koestert meer dan terecht zijn!
Finalisten 'So You Think You Can Dance'
Lissa Lewis laat zich sterk omringen en dat mag u bij deze single ook zeer letterlijk nemen. De choreografie bij haar nieuwe single 'Boven de wolken' werd namelijk gemaakt door Roy Julen, al jarenlang de hoofdchoreograaf van oa 'So You Think You Can Dance'. Roy stelde met SYTYCD-finalisten Fabio, Gill, Julie en Melanie bovendien een ijzersterke "dance crew" voor Lissa Lewis samen. Op zondag 7 juni waren Lissa en haar dansers te gast bij de opnames van 'anne zomert', waar ze de nieuwe single en choreo brachten. De beelden kan u HIER bekijken!
'Boven de wolken', de nieuwe single van Lissa Lewis is nu verkrijgbaar via iTunes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten