-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 24 juni 2015

Veroveren de 3D Romeo’s straks de woonkamers?

Dankzij Stars At Home kan je nu ook De Romeo’s in 3D bestellen. Voor €99,00 (inclusief gratis levering en verzending) heb je een fullcolor sandstone gesigneerd beeldje van 17 cm x 7 cm x 7 cm op je kast staan. Voor meer info of een bestelling kan je surfen naar www.starsathome.be 

Compleet tegenovergesteld aan de levensgrote ‘reuzen’, zijn er nu De Romeo’s in 3D formaat. Maandenlang heeft Stars At Home gewerkt aan de 3D prints van Davy, Chris en Gunther en het resultaat mag er zijn, want dankzij de fullcolor sandstone (een high-performance compositie) techniek lijkt het wel of De Romeo’s als keramische figuren uit de printer rollen. “Klopt. Het materiaal dat wij gebruiken is van zeer hoge kwaliteit. De kleuren worden meteen meegeprint in het object, met een laagdikte van 0,1 mm, wat maakt dat de print-nauwkeurigheid zeer hoog is. We werken met de beste materialen, wat de kwaliteit en de lange levensduur alleen maar ten goede komt”, klinkt het bij Stars At Home.

De Romeo’s zijn zelf ook erg tevreden met hun 3D evenbeelden. “Het was voor ons even wennen om ons als 3D figuren uit de printer te zien rollen. We zijn nauw betrokken geweest bij het productieproces en hebben alle evoluties en voorbereidingen die er aan voorafgegaan zijn, op de voet gevolgd. Het eindresultaat mag absoluut gezien worden. De Romeo’s in 3D is zonder meer een leuk hebbeding voor onze fans”, zegt Davy Gilles enthousiast.

 
Wie de 3D versie van De Romeo’s bestelt, krijgt drie weken later de heren in een aangepast doosje, gratis thuis afgeleverd. Er is één versie beschikbaar van 17cm x 7cm x7cm die vaststaat op een houten voetstuk, gesigneerd door De Romeo’s.
 
Wie meer info wenst of wie de 3D versie van De Romeo’s wil bestellen, kan surfen naarwww.starsathome.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten