-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 14 september 2015

Geena Lisa warmt festival op met een ‘ambiance workout’

Bruisend van energie, zo zou je de gewezen één-omroepster dezer dagen het beste kunnen omschrijven. Sinds ze half juli met haar collega-omroepsters afscheid nam van de kijkers, heeft Geena amper stilgezeten. Het resultaat van haar inspanningen is een nieuw be-leef- en be-wegingsprogramma dat ze dit najaar lanceert. Om al in de sfeer te komen, geeft Geena Lisa op zaterdag 19 september een voorsmaakje. In het Shoppingcenter Gent Zuid trakteert ze de aanwezigen op een ‘ambiance workout’, samen met instructeur Bruce Blanchard van het Gentse Dance Complex B.O.S.S. Meteen ook een ideale voorbereiding voor het Festival van de Ambiance, dat op zaterdag 5 december plaatsvindt in ’t Kuipke. 

Mensen nieuwe ervaringen laten opdoen aan de hand van een actief be-leef en be-wegingsprogramma, dat is mijn ultieme uitdaging voor dit najaar”, steekt Geena Lisa van wal. Dat je in het leven dingen verantwoord kan combineren, daar is Geena niet alleen van overtuigd, maar zelf ook een voorbeeld van. Naast haar drukke job, runt ze eveneens fulltime haar gezin en slaagt ze er ook in om tijd vrij te maken voor gezondheid en beweging. Het voorbije voorjaar bracht Geena vier kookboeken op de markt, die allen vertrokken vanuit haar eigen levenservaringen. “Evenwicht vinden in het leven, dat is iets wat mij enorm bezighoudt als mens, waarbij ik mijn ervaringen ook graag deel met anderen. Vandaar ook dat de volgende fase is aangebroken, want ik wil mensen opnieuw het plezier laten voelen om op een verantwoordelijke manier jezelf te gaan be-wegen. Voor mijn op stapel staande project, laat ik mij ook omringen door ervaringsdeskundigen, die samen met mij het programma aan het ontwikkelen zijn.

Ambiance workout 
Om al in de sfeer te komen van Geena’s be-leef en be-wegingsprogramma, geeft ze opzaterdag 19 september in Shoppingcenter Gent Zuid een kleine demonstratie, aan de hand van een unieke ‘ambiance workout’. “Het is iets nieuws dat we gaan proberen. Samen met deejay Ward – die voor aangepaste ambiance muziek zorgt – willen we het publiek aantonen dat actieve be-weging synoniem staat met jezelf beter voelen. We doen dat in een los kader, spontaan, zodat de geleverde inspanningen meteen ook een prettige ervaring worden.

Festival van de Ambiance
De ‘ambiance workout’ is meteen ook een ideale opwarmer voor het Festival van de Ambiance, dat op zaterdag 5 december in ’t Kuipke toe is aan z’n 5de editie. “De parallellen zijn heel duidelijk. Mensen die actief be-wegen op concerten of tijdens optredens, die schenken zichzelf een extra portie plezier. Als je op zo’n momenten ook nog eens let op je voeding, dan is de kans heel groot dat je extra calorieën gaat verbranden. Laten we zeggen dat actief deelnemen aan de polonaise, veel gezonder is dan toekijken aan de kant. Wie straks deelneemt aan de ‘ambiance workout’ en wie de oefeningen en bewegingen thuis herhaalt, die gaat zonder meer extra plezier beleven op het Festival van de Ambiance. Daar mag je zeker van zijn!”, zegt een enthousiaste Geena Lisa.

Op zaterdag 19 september kan iedereen die wil mee komen doen met de ‘ambiance workout’ in Shoppingcenter Gent Zuid. Geena geeft demonstraties om 14.00 en 16.00 uur, samen met instructeur Bruce Blanchard en het B.O.S.S Dance team uit Gent.
 

Tickets en info:
Het Festival van de Ambiance vindt plaats op zaterdag 5 december in ’t Kuipke vanGentChristoff, Jan Smit, De Romeo’s, 2 Unlimited, Rob de Nijs, Yves Segers, Sasha & Davy, Lindsay, Willy Sommers en 2 Fabiola kleuren de affiche. Ward zorgt voor de muzikale omkadering. Tickets en info op www.festivalvandeambiance.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten