-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 5 september 2015

Natalia staat in 2016 met Nederlandse soulcollega’s in het Sportpaleis

Natalia haalt op vrijdag 19 februari opnieuw de Ladies of Soul naar Vlaanderen. De tweede Ladies of Soul featuring Natalia heeft naast onze souldiva ook de Nederlandse zangeressen Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en saxofoniste Candy Dulfer op de affiche. Na het grote succes in de Lotto Arena wijken de dames nu uit naar het Sportpaleis, waar zij mooie en verrassende pop- en soulnummers ten gehore zullen brengen.
Ladies of Soul is sinds 2014 een succesformule in Nederland. Organisator PSE-Belgium pikte de formule op en voegde Natalia bij de Nederlandse souldames toe voor een eerste concert in Vlaanderen. Ladies of Soul featuring Natalia op 27 februari 2015 in de Lotto Arena raakte in een mum van tijd uitverkocht. Tijdens het concert spatte de energie eraf, zowel op het podium als in de zaal. De vraag naar meer klonk en wordt op 19 februari 2016 beantwoord met een tweede editie in het Sportpaleis.
Opnieuw zal de power van Berget Lewis gecombineerd worden met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, en de warmte van Edsilia Rombley met de ongekende muzikaliteit van saxofoniste Candy Dulfer. Met ook Natalia er weer bij krijg je een show aangeboden waarbij niemand stil kan blijven zitten of staan.
De kaartverkoop start woensdag 9 september om 10.00 uur!
Spreek nu al af met vrienden, familieleden, buren of collega’s, reserveer snel en maak er een onvergetelijke uitstap van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten