-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 22 september 2015

Nick & Simon concerteren in Antwerpen en Oostende

Na meerdere uitverkochte theaterconcerten, Lotto en Ethias Arena’s, verschijnen Nick & Simon, op massaal verzoek van hun Vlaamse fans, volgend jaar terug op onze podia. Op vrijdag 20 mei spelen ze, voor het eerst, in het Kursaal van Oostende en op zaterdag 11 juni staan ze met hun live band in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Naast hun grootste hits, speelt het duo voor het eerst ook nummers uit hun nieuwe album ‘Open’, dat sinds vrijdag simultaan uitgekomen is in Nederland en Vlaanderen. Tickets voor de 2 theaterconcerten van Nick & Simon zijn vanaf nu te koop via www.sherpa.be of telefonisch op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).
Het mooie aan de Vlaamse theaterzalen is de combinatie van intimiteit en grootsheid. Je kan tijdens het optreden een klein, intiem gevoel creëren dat enkele nummers later naadloos overgaat in uitbundigheid. Wat ook mooi is aan het Vlaamse publiek, is dat zij echt de tijd nemen om naar onze liedjesteksten te luisteren, iets wat wij als erg prettig ervaren”, steekt Simon van wal. Nick & Simon zijn momenteel erg druk bezig met de promotie van hun zesde studioalbum ‘Open’, dat sinds vrijdag uitgekomen is in de lage landen. Met een eigen magazine en een bijhorende expositie in Zwolle, is de lancering van het album alvast niet onopgemerkt voorbijgegaan.
In het ‘Open’ verlengde, hebben Nick & Simon besloten om in 2016 opnieuw te gaan concerteren, ook in Vlaanderen. “Los van het feit dat wij het erg naar onze zin hebben bij onze Zuiderburen, blijft het voor ons telkens weer een prettige ervaring  wanneer wij met ons bandje mogen spelen in de mooiste Vlaamse theaterzalen. Met de Stadsschouwburg in Antwerpen hebben we inmiddels een band, het Kursaal in Oostende wordt dan weer een nieuwe ervaring,  want het is de eerste keer dat wij een concert spelen aan de Vlaamse kust”, zegt Nick enthousiast. Wie naar de theaterconcerten van Nick & Simon komt kijken, krijgt een muzikale mix voorgeschoteld van de grootste Nick & Simon hits (‘Rosanne’, ‘De Dag Dat Alles Beter Is’, ‘Julia’), afgewisseld met nieuw werk afkomstig van hun recente album ‘Open’.
Muzikaal moeten Nick & Simon zich in bij ons niet meer bewijzen, want op hun teller staan meerdere uitverkochte theater-, Lotto- en Ethias Arena concerten. Het duo behaalde met de albums ‘Fier’, ‘Sterker’ en ‘Herinneringen Aan Vlaanderen’, een top 5 notering in de Ultratop Album 100, waardoor ze inmiddels ook bij ons zijn uitgegroeid tot een vaste waarde op radio, televisie en in de media.
Meer info over Nick & Simon kan je vinden op www.nickensimon.be

Tickets en info:
Tickets voor de Theatertour 2016 van Nick & Simon, op 20/05 Kursaal Oostende en op 11/06 in de Stadsschouwburg van Antwerpen, kan je bestellen viahttp://www.sherpa.be/nlBE/Musique/Chanson/Nick---Simon---Theatertour-2016/of op 070/25.20.20. (Max. €0,30/Min).
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten