-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 10 december 2015

H.I.T. – DE ENIGE ECHTE ROMEO’S FILM

De Romeo’s


Moeten we ze nog aan u voorstellen?
 Ze zongen de afgelopen 13 jaar al meer dan 1.000 liedjes voor pakweg 5.000.000 toeschouwers. Ze tourden het land rond en hebben gezongen in élke stad, élk gehucht. Ze hebben er concertzalen en pleinen doen vollopen, tenten en cafés doen leeglopen…  Ze brachten 7 albums uit, wonnen De Zomerhit, een MIA en organiseren hun eigen Zingpaleis in de Ethias Arena.
Maar toch hebben De Romeo’s nog een ‘bucketlist’… En helemaal bovenaan die lijst prijkt ‘een bioscoopfilm maken’…
Samen met productiehuis Zodiak Belgium worden die plannen nu concreet gemaakt.
Er is lang op een idee gebroed, veel over-en-weer geschreven, druk gekakeld, maar nu is het tijd om ons ei te leggen!
In de zomer van 2016 gaan de opnames van start van ‘H.I.T.’ de énige échte Romeo’s film. Het scenario is van de hand van Steve De Wilde & Bart Vaessen, die eerder tekenden voor onder andere het scenario van ‘Spitsbroers’, ‘Quiz Me Quick’ en de Ketnetreeks ‘W817’.
 De Romeo’s film met als titel ‘H.I.T.’ wordt een actie-comedie voor het ganse gezin : een zonnige cocktail van spanning, humor en muziek! Je zal bovendien ook vele andere Vlaamse (en buitenlandse) showbiz gezichten zien in cameo rollen.
De releasedatum van de film wordt later bekend gemaakt.
Quote Gunther :
”Een eigen bioscoopfilm staat al heel lang op ons to do lijstje. Het is super dat we dit nu kunnen doen, met dank aan Zodiak Belgium. Het wordt een superleuk project en ik kijk er enorm naar uit om eraan te beginnen.”
Quote Davy :
Ik kijk al helemaal uit naar de opnames van onze eerste échte bioscoopfilm. Dit was één van de grote wensen op mijn droombord thuis. Het lijkt me heerlijk en tegelijkertijd spannend om ons met De Romeo’s op het witte doek te zien! Het feit dat het team van Zodiak en de vele (media)partners in onze film geloven, maakt me heel erg blij. Het is de kers op de taart voor De Romeo’s.”

Quote Chris :
Een film, de jongensdroom van iedereen die in de entertainment sector zit. En als je als Familie acteur nooit gevraagd werd om in een film mee te spelen, dan maak je er toch zélf één ! J  Helemaal geweldig dat Zodiak Belgium meteen gewonnen was voor het idee. Alweer een kinderwens vervuld. 
Quote Kris Spaepen – MD Zodiak Belgium :
De Romeo’s kunnen zingen, ambiance maken én de drie heren hebben zich al meer dan bewezen als acteur. De ideale mix om een humoristische film te draaien met Chris, Gunther en Davy is dus intrinsiek aanwezig! Ze boren bovendien een breed publiek aan waardoor we bij Zodiak Belgium absoluut geloven in het bestaansrecht én de slaagkansen van deze Romeo’s film. Nu de financiering rond is dankzij onze partners die dezelfde overtuiging hebben, is de grootste hindernis genomen en kan het creatieve werk beginnen!”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten