-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 18 december 2015

Maria Carey in Vors Nationaal op 27 maart 2016

Internationale superster, de meest invloedrijke vrouwelijke artieste van haar generatie, diva der diva’s… Mariah Carey is terug! Met haar nieuwe ‘Sweet Sweet Fantasy Tour’ komt ze voor het eerst sinds 2003 nog eens naar het Europese continent. En daar hoort een Belgische passage bij. Duid zondag 27 maart 2016 alvast met stip aan in uw agenda, want dan staat ze op het podium van Vorst Nationaal!
De internationale ster neemt haar publiek mee op een magische reis doorheen al haar grootste hits, waaronder de onsterfelijke singles “Hero”, “Fantasy”, “Always Be My Baby” en “We Belong Together”. Met 18 internationale nummer 1-hits, wordt het niet alleen een singalong-festijn, maar ook een concert dat het publiek diep zal emotioneren.
Muziekicoon, soullegende, popfenomeen, adembenemende live-artieste, Mariah is op zoveel manieren één van de meest legendarische zangeressen aller tijden. Ook de cijfers spreken voor zich. Ze verkocht wereldwijd meer dan 220 miljoen albums en stond met 18 singles in de Billboard Top 100, waarvan 17 songs van haar eigen hand. Met haar onmiskenbare en rijke stem, die maar liefst vijf octaven ver reikt, maar ook met haar talenten als componiste, performer en producer, wordt terecht naar haar verwezen als één van de allergrootste sterren van de moderne popscene. Een grote dame komt naar België! Fans kunnen beginnen aftellen, want Mariah Cary komt op 27 maart naar Vorst Nationaal.
Omdat je klant bent bij Tele Ticket Service bieden de Sportpaleis Group en Live Nation je de kans om - nog voor de officiële start van de verkoop - nu al tickets voor het concert van Mariah Carey te reserveren.
Maak gebruik van deze kans en boek je plaatsen vanaf donderdag 17 december vanaf 9 uur via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten