-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 18 juli 2016

Vlaanderen Muziekland XL St.Truiden


Van 2010 tot 2014 was "Vlaanderen muziekland" een vaste waarde tijdens de zomer. Telkens trok presentator Geena Lisa door Vlaanderen waarbij ze elke week in een andere plek halt hield met de populaire muzikale roadshow. De hoogtepunten van de optredens waren vervolgens op Eén te zien.
Het programma keert komende zomer eenmalig terug onder de vorm van een muziekfestival in Sint-Truiden. Het vindt plaats op 20 juli onder de noemer Vlaanderen Muziekland XL. Het wordt een gratis festival met Vlaamse artiesten op het podium. Onder meer Clouseau, Milk Inc. en Bart Kaëll hebben hun komst al bevestigd.
De presentatie is net als ten tijde van het tv-programma in handen van Geena Lisa. "Net als bij een echt muziekfestival brengen de artiesten volwaardige live sets", zegt ze. "Het perfecte avondje uit voor de hele familie. Ik kijk er enorm naar uit."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten