-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 5 juli 2016

'Voice'-revelatie Shauni maakt debuut als musicalactrice en wordt Rapunzel!

Music Hall en Van Hoorne Entertainment brengen komend theaterseizoen met 'Rapunzel' opnieuw een sprankelende sprookjesmusical voor de hele familie. 'Voice'-revelatie Shauni Rau zal in de huid kruipen van Prinses Rapunzel en mag zich dus opmaken voor haar eerste - en meteen grote - musicalrol. Met oa Thomas Van Goethem (kappersknecht Tobias), Liv Van Aelst (koningin) en Jasmine Jaspers (tovenares Fien), wordt Shauni omringd en ondersteund door een pak musicalervaring. 'Rapunzel, de sprookjesmusical' speelt komende kerstvakantie op 26 en 27 december in Capitole Gent en bij het ingaan van de krokusvakantie, op 25 en 26 februari 2017, in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets & info: www.musichall.be 
"Ik ben héél blij dat ik Rapunzel mag spelen, maar ook super zenuwachtig. Ik heb natuurlijk wel al wat ervaring met zingen, maar het worden mijn eerste stapjes als "actrice". Het was alleszins een hele leuke verrassing toen de mensen van Music Hall me vertelden dat ik de rol van Rapunzel mocht spelen. Ik vond de audities héél fijn om te doen en kijk er enorm naar uit om aan de repetities te beginnen. Ik zal dan ook maar beginnen sparen voor een lange en vooral stevige vlecht zeker?", aldus een immer goedlachse Shauni.
In 'The Voice van Vlaanderen' zorgde Shauni, samen met Sepp, voor dé ultieme "battle" dit seizoen. Hun versie van 'Marvin Gaye' van Charlie Puth ft. Meghan Trainor bezorgde coach Koen Wauters enkele slapeloze nachten, maar nadat hij uiteindelijk toch koos voor Sepp, kruisten Natalia en Bent Van Looy tijdens een pittig pleidooi de degens om de talentvolle Shauni binnen te halen. Ondertussen werd het youtubefilmpje van deze battle al meer dan 2 miljoen!! keer bekeken, wat dit met ruime voorsprong het meest bekeken nummer van heel het Voice-seizoen maakt!
Het verhaal
Wie kent het verhaal niet van de prinses ‘Rapunzel’ met de magische lange vlecht, die door haar stiefmoeder – een gemene heks – in een hoge toren wordt opgesloten? Een toren zonder deuren, maar dat houdt een knappe vrijbuiter niet tegen om haar te redden uit de handen van de heks.
Verkleedwedstrijd, meet & greet én Prinsen- en Prinsessenbal!
Zoals stilaan de traditie is, wordt ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ véél meer dan gewoon een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven. De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s, zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide meet & greet én het Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling, zorgen voor eenmagische uitstap voor het hele gezin!
Praktisch
26/12/16: 14u. en 17u. - 27/12/16: 11u. en 14u. - Capitole Gent
25/02/17 en 26/02/17: 11u. en 14u. - Stadsschouwburg Antwerpen
Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar
Duur: 75 minuten - zonder pauze
Tickets & info: www.musichall.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten