-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 27 september 2010

Final Countdown Clouseau






Voor Clouseau is gisteren het doek gevallen. Het einde van hun zomertoer maar ook van hun (al dan niet voorlopig) bestaan. Enkel de Sportpaleisconcerten, genaamd "De Laatste Ronde" staan nog op het programma en vanaf volgend jaar is hun agenda maagdelijk leeg.
De liedjes uitgezongen, hun punt gemaakt en duidelijk toe aan iets nieuws. Wie kan het hen kwalijk nemen? Na 20 jaar aan de top van de Vlaamse Muziekscène lijkt dit helemaal geen overbodige luxe.
Koen blijft bij VTM aan de slag en Kris start volgende week met een theatertour "over songs gesproken", een samenwerking met Marc Vanhie , Sarah de Koster en Billie Kawende.
Over Songs Gesproken is een uniek muzikaal programma waarin de vier bovenstaande artiesten op akoestische wijze songs zingen waar ze meestal zelf de hand in hadden, als schrijver of zanger(es) en U mag zelfs een kijkje nemen in de keuken van de songschrijver.

2 opmerkingen:

  1. De foto van Koen en Vincent vind ik erg mooi. En tja we zullen zien wat clouseautoekomst nog te brengen heeft, gewoon afwachten, althans zo zie ik het.

    Gr. Truus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's van een leuke "Cult&Tumult"-avond in fijn gezelschap!
    Op naar het volgende concertje!
    Ik kijk er nu al naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen