-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 27 september 2010

Pater Moeskroen @ Cult en Tumult Veldhoven



Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vindt plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke pop-folk deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola en Laat maar waaien.

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst negen theaterprogramma’s achter de rug en zijn er 17 albums en 4 dvd’s verschenen.

Pater Moeskroen was gisteren te zien op Cult & Tumult in Veldhoven. Intussen werkt de groep aan een nieuwe theatershow, dat in het jubileumjaar 2011 haar première zal beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten