-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 16 september 2010

Soulsister


Ruim 25 jaar nadat Jan Leyers en Paul Michiels als ‘The Soul sisters’ aan hun popavontuur begonnen en de naam van hun groep omvormden tot ‘Soulsister’, maken Jan en Paul zich op om in 2011 in de pure en gestripte vorm van hun succesgroep, als duo dus, door Vlaanderen te trekken. Gewapend met hun sterkste songs, zullen Paul en Jan, vanaf 7 januari 2011, in ruim 30 schouwburgen en culturele centra optreden! Het is de allereerste keer in het bestaan van Soulsister dat ze dat als duo gaan doen. Twee stemmen, vier handen en het allerbeste uit 25 jaar ‘Soulsister’-songs.


Hun trektocht dwars door Vlaanderen, begint in Scherpenheuvel en trekt dan van Leopoldsburg langs Wevelgem tot Oostende, om op zaterdag 19 maart 2011 in De Roma in Antwerpen, de voorlopig laatste slotakkoorden te laten weerklinken. Meer informatie rond deze unieke tournee en alle data’s en haltes die ze aandoen en waar je tickets kunt bestellen, vind je op www.soulsister.be.

Het duo, inclusief complete band kan je zondag nog zien op Pukema in Puurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten