-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 2 mei 2013

Beach Boys @ Casino Kursaal Oostende


Een jaar na hun uitverkochte doortocht op de Lokerse Feesten komen THE BEACH BOYS opnieuw naar België. The Beach Boys, die in 1961 met hun eerste single "Surfin" doorbraken, zijn niet weg te denken uit het collectieve pop geheugen. Tal van hits (17 met een top 10 ranking, waarvan 4 nummer 1 hits), miljoenen verkochte albums, introductie in de Rock And Roll Hall Of Fame, de titel voor "beste én invloedrijkste album ooit" (Pet Sounds) en honderden concerten per jaar onderstrepen de blijvende impact van The Beach Boys op de popmuziek.

Het arsenaal aan hits waaruit ze kunnen putten is quasi oneindig en bevat onder meer singles als "Keep Me, Rhonda", "I Can Hear Music", "I Get Around", "Kokomo", "Sloop John B", "Surfin USA", "Barbara Ann", "God Only Knows", "Wouldn't It Be Nice", "Tears In The Morning", "California Girls" en "Good Vibrations".

De band stond vorig jaar voor 14 000 enthousiaste fans op een uitverkochte Grote Kaai in Lokeren, een van de hoogtepunten van het festival. 25 jaar voordien, op 21 juli 1987, stond de popgroep op het strand van Knokke-Heist voor een publiek van 15 000 man.

Nu krijgen slechts 2000 gelukkigen de kans dit exclusieve concert bij te wonen vanuit de prachtige luxueuze zetels van het Kursaal. 40 jaar na hun laatste concert in een Belgische concertzaal spelen The Beach Boys nu exclusief in het Kursaal van Oostende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten