-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 10 mei 2013

Bent Van Looy around the bend

Bent Van Looy heeft ondertussen geen introductie meer nodig. Als je hem niet kent als frontman van Das Pop, dan wel als Soulwax-drummer, Slimste Mens of van zijn eigen kledinglijn. Das Pop kondigde een sabbatjaar aan, maar stilzitten staat niet in zijn woordenboek, dus lanceerde hij zijn eerste solo-album: Round The Bend.

Deze plaat, die hij samen met producer Jason Falkner opnam in L.A., staat boordevol heel persoonlijke songs, gebaseerd op sierlijke pianolijnen. Vergelijkingen met illustere grootmeesters als Paul McCartney, Elton John en Billy Joel zijn dan ook nooit ver weg. De eerste single ‘Shadow of a man’ is ondertussen een feit en schopte het onmiddellijk tot Hotshot van de week op Studio Brussel.
In oktober komt Bent naar Capitole Gent om zijn album voor te stellen en dat doet hij in excellent gezelschap. Hij neemt zelf plaats achter de piano en laat zich begeleiden door een “All Star-band” van zijn beste muzikanten-vrienden en natuurlijk zijn trouwe Wurlitzer. Een concert om niet te missen!
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 13 mei 2013 om 10u00, dus hou de website in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten