-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 8 mei 2013

Willy Sommers wordt Romeo

De Romeo's, Vlaanderens populairste ambiancegroep, is een lid rijker. Vanaf 2014 vervoegt Willy Sommers het swingende trio. Niet als gast, maar als volwaardig lid van de band. "Dat is toch de bedoeling", aldus Sommers in Het Laatste Nieuws. "We gaan samen een nummer opnemen en trekken dan door Vlaanderen met een twee uur durende liveshow."
De Romeo's ontvangen de zilvervos met open armen. "Willy is altijd al de opper-Romeo van Vlaanderen geweest." Eerder dit jaar deelden ze al de planken tijdens het Zingpaleis, maar eigenlijk ontstond het verrassende plan al eerder.

"Op een dag speelden we allebei in het concertgebouw van Brugge", aldus Willy. "We hebben er toen samen 'Satisfaction' van de Stones gebracht en dat viel heel goed mee. Sindsdien zagen we elkaar heel regelmatig en is er ook een band gegroeid. Die gasten mogen dan wel jonger zijn, we delen dezelfde humor en kunnen het heel goed met elkaar vinden.»"

Foto : Photo News
Bron : Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten