-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 14 september 2011

Bryan Adams @ Sportpaleis

Bryan Adams is fan van België en vice versa. Zes keer stond hij al op de Werchterse festivalweide, maar volgend jaar komt hij nog eens terug voor een zaalconcert, en wel in het Sportpaleis.

Bryan Adams is gezegend met een geweldig sterke live reputatie. Al meer dan dertig jaar reist hij de wereld rond met zijn klassiekers als Run To You, 18 Till I Die, It's Only Love . Geen nummer dat zoveel sfeer weet te maken als Summer of '69. Everything I Do (I Do It For You) is dan weer een van de enige nummers die de oudere jeugd nog aan het slowen weet te brengen. Met meer dan 21 internationale hits en ettelijke miljoenen verkochte albums is hij Canada's meest succesvolle muzikant aller tijden. In 2010 bracht Adams nog Bare Bones uit. Een verzamelalbum waarop hij zijn bekendste nummers akoestisch bundelt. Over zijn passage op TW Classic schrijft De Morgen het volgende: "Bryan Adams stond als vanouds voor torenhoge stadionrock, kanjers van meezingers en bosjes vrouwelijke fans. En net daarom een erg geschikte afsluiter voor TW Classic."

Op dinsdag 20 maart doet Bryan Adams zijn greatest hits feestje graag nog eens over in het Antwerpse Sportpaleis.

1 opmerking:

  1. En heeft de poets ook het beoogde kaartje opgebracht ?
    Hilde

    BeantwoordenVerwijderen