-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 8 september 2011

George Michael Symphonica @ Lanxess Arena Köln


Na zijn 25Live concertreeks, gaat Mr. Michael een heel andere toer op deze keer. Bij Symphonica wordt hij ondersteund door een prachtig orkest inclusief zijn eigen band.

De songs zijn heel zorgvuldig gekozen en wie voor een ouderwetse sing-along gekomen was, is eraan voor de moeite. George haalt die prachtige minder bekende songs uit de kast, die uitermate geschikt zijn om te brengen met dit symphonisch orkest.

De covers die hij ertussen brengt zijn net zozeer met heel veel gevoel gekozen. "Let her down easy" van Terence Trent D'Arby is daar een voorbeeldje van maar ook het totaal onbekende "Going to a town" van Rufus Wainwright doet je koude rillingen krijgen.

Zijn stem is beter dan ooit. In zijn playlist komt het "Songs from the last Century" repertoire heel erg naar boven. Een full cd die niet altijd door de fans warm werd onthaald. Misschien krijgen ze er nu een heel ander idee over want alles is tot in het kleinste detail uitgewerkt.

Hij staat er weer helemaal, deze man, over wie altijd zoveel te doen is, wat helemaal niks met muziek te maken heeft. George geeft met deze concertreeks de criticasters lik op stuk.

Voor al degenen die nog twijfelen... als je nog een kaartje voor Antwerpen, Brussel, Rotterdam of waar-dan-ook kan bekomen, doen! Maakt niet uit of je Yog-fan bent of niet. This is a must seen!

4 opmerkingen:

  1. WAAAUUUWW!! fantastische foto's! ik heb al ongeloofelijk spijt dat ik geen ticketje heb voor het sportpaleis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende foto's!!! Echt prachtig!!! Ik kijk al uit naar dit concert!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Idd een must seen, ik was erbij en t was ongelooflijk mooi:)))) Too good too be true!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ben superfan van GM maar ben zéér ontgoocheld afgedropen gisteren in Sportpaleis, pracht orkest, superzanger en dan zo'n playlist, velen verlieten vroegtijdig de zaal, gingen klagen bij de drankstandjes, vroegen waar ze hun geld konden terug krijgen, geen sfeer, man op een krukje die een jazz concert kwam geven, 30 topnummers waar je de perfecte arrangementen mee kan maken : nee, heb vandaag enkel maar negat comment gekregen ! Jammer van die 160 euro, geen GM gezien... jammer, jammer en nog eens jammer...

    BeantwoordenVerwijderen