-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 6 september 2011

HAVE YOURSELF A VERY BUBLÉ CHRISTMAS

Dit jaar heeft Michael Bublé een speciaal kerstgeschenk voor zijn fans. Vanaf 24 October is zijn CD CHRISTMAS beschikbaar bij de platenboer.
De limited edition kan vooraf besteld worden via zijn site. CD is de opvolger van "Crazy Love" waarvan over de 7 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht werden.
Bublé vertelt dat kerstmis sowieso zijn favoriete tijd van het jaar is en dat het best wel gek was om kerstliedjes in te zingen terwijl het buiten meer dan 30°C was. CHRISTMAS werd geproduceerd door David Foster, Bob Rock en Humberto Gatica, opgenomen in Capital Recording Studios in Hollywood en The Warehouse Studios in Vancouver. Voor de cd heeft Bublé ook een aantal gasten uitgenodigd zoals Shania Tawin bij "White Christmas" en The Puppini Sisters bij "Jingle Bells".

Vergeten we bij dit grote international geweld toch zeker niet dat onze eigen "bubble" zijn allereerste full cd uitbrengt in november van dit jaar. In tussentijd krijgen we ook de tweede singel van Mr. Yannick (Bublé) Bovy voorgeschoteld en laat dit nu voor ons Belgenland net zo'n groot nieuws zijn als van de crooner over de plas.

1 opmerking:

  1. Hoi, van onze eigen Buble wil ik wel een cd ... hou je ons op de hoogte als hij uit komt .. kan meteen in de sok van de sint !

    BeantwoordenVerwijderen