-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 8 december 2011

Groenten uit Balen Avant Première @ Metropolis Antwerpen

1971 - In het arbeidersgezin van Jan en Clara Debruycker gaat het leven zijn gewone gang, tot een wilde staking uitbreekt in de fabriek waar Jan werkt. Jan moet noodgedwongen aan de staking deelnemen en het gezin komt in financiële moeilijkheden.Gelukkig zijn er nog het pensioen van de inwonende, op alles en iedereen kankerende Opa en het loon van dochter Germaine die in de GB van Mol werkt.

Maar dan raakt Germaine in verwachting van Luc, een universiteitsstudent die de stakingsbeweging is komen steunen. Wanneer na negen weken de staking eindelijk afloopt, zal het leven van de Debruyckers nooit meer hetzelfde zijn.




Dit is het script en donderdagavond mocht heel bekend Vlaanderen zich op de Rode Loper begeven om de film in avant-première te aanschouwen. Alle hoofdrolspelers zoals Evelien Bosmans, Stany Crets en Tiny Bertels waren present maar ook andere acteurs waren talrijk aanwezig.

De volledige fotoreeks komt zo snel mogelijk online.

1 opmerking:

  1. Was super om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Nog eens heel erg bedankt, he!

    BeantwoordenVerwijderen