-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 23 december 2011

Kerst bij Raf en Alexandra @ JOEfm


Een uitnodging van Raf en Alexandra om live naar Yannick Bovy te komen zien en luisteren, sla je echt niet in de wind ook al is het 's ochtends op een zeer onkatholiek uur. Bij aankomst stond het uitgebreide ontbijt al op ons te wachten en Yannick te trappelen van ongeduld om te beginnen. De eerste nummers werden mooi in de uitzending gepuzzeld en na afloop was er nog een fijn extraatje voor de luisteraars in de studio.
Yannick bracht de kerstklassieker van Andy Williams It's the most wonderfull time of the year, Driving Home for X-mas van Chris Rea en Last Christmas van Wham!. Laat dat nu bij ons thuis de drie vaste kerstklassiekers zijn. Maar ook Let It Snow mocht natuurlijk niet op het kerstlijstje ontbreken. Samen met Barbara stond er "All I want for X-mas is You" op het menu en Raf kwam de perfecte tweede stem zingen bij "Feliz Navidad".
Na een ontspannen babbel kregen we ook nog eens de JOE kerst-cd mee naar huis. Merci Raf, Merci Alexandra, Merci Yannick, Merci Barbara en alle medewerkers die garant stonden voor dit prachtige kerstconcert.
De filmjes vind je op de site van JOEfm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten