-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 1 februari 2013

Galaxy Park Fandagen

Op zaterdag 16/2 en zondag 17/2 presenteert Kinepolis, in samenwerking met Studio 100 en Ketnet, de Galaxy Park fandagen. Het event is verspreid over 2 dagen en gaat door in 6 Kinepolis bioscopen, nl. Antwerpen, Leuven en Hasselt op zaterdag en Brugge, Kortrijk en Gent op zondag.


Tijdens deze fandagen kunnen echte Galaxy Park fans de laatste 8 afleveringen van het tweede seizoen komen bekijken, waarvan de laatste 4 zelfs in avant-première! Als klap op de vuurpijl zullen eveneens 5 leden van de cast aanwezig zijn. Een buitenaardse buitenkans voor een ontmoeting met Os, Mellanie, Paula, Stef en Femke!

In elke zaal zal de cast persoonlijk zijn intrede maken en krijgen de kinderen de unieke kans om een vraag te stellen aan de acteurs. Nadien zullen er posters uitgedeeld worden. Iedereen ontvangt een leuk gadget van Galaxy Park.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten