-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 4 februari 2013

Sunday Afternoon with Yannick Bovy

Voor een nieuwjaarsdrink was het eigenlijk net wat laat, maar een mooi initiatief leggen we nooit zomaar naast ons neer.

Dus zondagmiddag ging het richting Antwerpen/Berchem voor een muzikaal intermezzo.
Yannick vergaste ons op een aantal van zijn bekende songs en voegde het iets minder bekende All of me eraan toe (origineel van Frank Sinatra?).

All of me is ook een mooie samenvatting waarvoor Yannick staat. Hij gaf ook deze middag weer al zijn aandacht aan de mensen die hem steunen, die hem wel kunnen smaken en die hem nauw aan het hart liggen.

Viviane Vogels is de nieuwe eend in de bijt. Zij neemt de verantwoordelijkheid voor de fanclub op zich en stond ons bij binnenkomst ook met een grote Antwerpse smile op te wachten.

Partner in crime of beter muzikale ondertitelaar Bruno was ook van de partij alsook his Lordship Gino Moerman die het allemaal toch maar mooi in goede banen vaart.

Yannick stond ondertussen op nummer één in Thailand en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze in Azië staan te popelen om de man in levende lijve aan het werk te zien. Op 24 februari vertrekt Bovy richting Maleisië, Thailand en Singapore.

Voor de fans op het thuisfront was er natuurlijk ook mooi nieuws. Eind dit jaar verschijnt zijn tweede album waarvoor hij zelf overvloedig in de pen is gekropen. Voor Better Man wordt er één van de volgende weken nog een videoclip ingeblikt. Locatie voor deze " zingende nieuwe man" wordt gesitueerd in één of ander verlaten loft in het Antwerpse.

Kortom, 2013 wordt weer bijzonder druk voor onze eigen beste opperste-crooner!

foto : Truus Dingemanse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten