-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 17 februari 2013

Ronan Keating Fires 2013

De laatste jaren zijn vrij heftig geweest voor Mr. Keating en misschien gaf hem dat toch wel een louterend effect. Nog steeds vol met energie en een krachtige stem maaar ook een beetje kwetsbaarder en duidelijk van plan van zijn fouten te leren al gaat dit natuurlijk vooral over het privé gebeuren.
Op het podium staat hij er als een huis. Klein van gestalte maar groot van uitstraling.


Openen doet hij met de titeltrack van zijn laatste album "Fires".
Er worden veel songs van deze cd gespeeld ( 19 again, Close your Eyes, Easy now my dear, Wasted light...) maar natuurlijk haalt hij ook zijn grote hits uit zijn figuurlijk hoge hoed.

Bij Scars wordt het even emotioneel en er wordt dan ook ademloos geluisterd naar een song die we reeds lang kennen maar die nu toch dat beetje extra krijgt van Emo-Ro.
Hij kondigt nogmaals de Boyzone 20 toer aan en maakt aan de Duitsers ook een kleine belofte om indien mogelijk ook hiermee weer in hun land op het podium te zullen staan. We zijn benieuwd. Om deze gedachte kracht bij te zetten, zingt hij Seperate Cars van hun laatste cd "Brother" wat je onvermijdelijk toch weer doet terugdenken aan Stephen Gately, hun te vroeg vertrokken broer.

Nog op de playlist staan : The Way you make me feel, It's alright, Loving each day, I love it when we do, The last thing on my mind, If you love me, We're just two friends so in love,...
Bijzonder tevreden ben ik omdat hij toch één Burt Bacharach song heeft meegenomen. Arthur's theme is dan ook nog niet de minste
Zijn superhits When you say nothing at all en Life is a rollercoaster worden als encores gehouden.

Zesendertig is hij nu en sinds zijn 16de kent hij geen ander leven dan dit. Hij omschrijft het als het mooiste beroep op aarde en is vooral erg dankbaar dat hij dit heeft kunnen waarmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten