-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 2 februari 2013

Jana De Valck bij The Voice



Jana De Valck studeerde zang, jazz en lichte muziek aan het conservatorium in Gent. Ze was onder meer zangeres van de popgroepen Garland, Esrah en T.P.O.D.. In 2007 richtte ze haar eigen jazzensemble Bar d'O op waarmee ze optrad in o.a. De Vooruit (Gent) & Culture Club. In 2010 werd ze eveneens zangeres in de Zot van Vlaanderenband, de showband met onder anderen Hans Franken en Raf Van Brussel, en zong ze als achtergrondzangeres bij verschillende Vlaamse artiesten, zoals Sandrine, Mathias Sercu, Udo, Kate Ryan, Milk Inc. en K3, Brahim, ... Ze verzorgde ook de achtergrondzang in het derde seizoen van Peter Live en Vlaanderen Muziekland en vervoegde het team van Miguel Wiels en Peter Van de Veire bij Café flamand. Ze zong ook backing vocals bij verschillende artiesten in programma's als Villa Vanthilt, De Laatste Show & Manneke Paul.
Onze verbazing was dus groot toen ze gisteren ook onverwacht bij The Voice opdook. Heel warm om te zien, was het feit dat Alex haar stem meteen herkende terwijl Koen, Natalia en Jasper in het ongewisse bleven tot ze zich omdraaiden. Jana koos zonder twijfelen voor coach Natalia doordat zij zich in het muzieksegment bevind waar Jana zelf ook naartoe wil.
Heel benieuwd hoe ver Jana het in deze wedstrijd zal schoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten