-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 24 februari 2015

De Romeo's openen op 24/10 deuren van Het Zingpaleis

Op zaterdag 24 oktober zijn De Romeo's opnieuw de gastheren van Het Zingpaleis 2015. Voor de 6de keer kan je in de Ethias Arena in Hasselt meegenieten van 'Het grootste ambiancefeest van het jaar', waar er dit jaar gekozen werd voor 'wit' als dresscode. Voorafgaand aan het muzikale feest zijn er de uitreikingen van de Story Awards 2015.

Het stond in de sterren geschreven dat 2015 een belangrijk jaar zou worden voor De Romeo's. Volgende week woensdag, 4 maart, stellen Chris, Gunther en Davy hun gloednieuwe studioalbum 'Op stap' voor, dat vanaf vrijdag 6 maart fysiek en digitaal beschikbaar is. Twee jaar na de gouden release van hun verzamelaar '10', brengen De Romeo's een nieuw Nederlandstalig album uit dat volgens een aantal intimi omschreven mag worden als 'ijzersterk, verrassend en vernieuwend'. 


Zoals de traditie het wil, is er ook in 2015 weer een groot feestconcert van De Romeo's. Na een uitverkochte succeseditie van hun eigen "Feestival" in de Lotto Arena eind vorig jaar, trekken De Romeo's op zaterdag 24 oktober opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt voor de 6de editie van Het Zingpaleis, 'Het grootste ambiancefeest van het jaar'. 

"Het Zingpaleis is één groot meezingfeest. Wat ons betreft mogen de slingers, boa's, roze hoedjes en andere feestneuzen ook nu weer worden meegebracht naar de Ethias Arena. Wij zijn er klaar voor om opnieuw uit te pakken met een grote, wervelende muzikale show. En ook al is het geen must, het zou wel tof zijn mocht iedereen die komt iets 'wit' aan doen. Een wit hemd, t-shirt, of een topje, het maakt niet uit. We hebben dit jaar voor 'wit' gekozen als themakleur en het verleden leert ons dat mensen het prettig vinden om in een uniforme kleur te komen feesten",  laat Romeo Chris Van Tongelen zich enthousiast ontvallen.
 
Net als in het verleden, zijn De Romeo’s opnieuw de gastheren van de avond. Muzikaal wordt deze 6de editie zonder meer ééntje om in te kaderen, want met een resem herkenbare meezingmedley’s en hun eigen grootste hits, zullen De Romeo’s je als volleerde entertainers van de eerste tot de laatste minuut boeien. Je zal amper de kans krijgen om uit te blazen gezien het hoge tempo van de show en de resem hits en meezingers die aan een recordtempo voorbij zullen komen.
 
Geen Zingpaleis zonder ‘de vrienden van De Romeo’s’ en dus zijn de drie heren nu al druk aan het rondbellen om weer de crème-de-la-crème van de showbizz te strikken. Om het feest helemaal compleet te maken, hebben De Romeo’s het middenplein van de Ethias Arena uitgeroepen tot een zone met alleen maar “Party Seats”. "Mensen komen om echt te feesten, vandaar ook dat we de capaciteit van party seats groter hebben gemaakt. Het is de bedoeling dat je op deze speciale plaatsen mee gaat zingen, springen, dansen, of mee opgaat in de polonaise. Het is vooral ten strengste verboden om stil te zitten", grapt Gunther Levi.

Vanaf dinsdag 24 februari 09.00 uur kan je via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min) je tickets reserveren voor  Het Zingpaleis 2015 - voorafgegaan door de Story Awards 2015 - op zaterdag 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten