-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 25 februari 2015

Koen Wauters mag ook eens op reis

Koen Wauters stond aan de wieg van vtm (1989), net toen Clouseau zijn allereerste hit te pakken had met ‘Anne’. Maar toenmalig programmadirecteur, Mike Verdrengh, zag veel meer in de jonge frontman van de groep en lanceerde hem meteen als één van de gezichten van de commerciële zender. En gelijk had hij! Na 26 jaar dienst (!) is Koen Wauters nog altijd één van de sterkhouders van vtm.
In de voorbije kwarteeuw kon Koen zich op zowat alle terreinen uitleven en zijn prestatielijst is ronduit indrukwekkend. Ongeveer alle tv-programma’s waarbij Koen betrokken was, werden hoogvliegers en het laatste wapenfeit was ongetwijfeld ‘Wauters vs. Waes’, waarin Koen zowat al zijn (menselijke) registers opentrok en de harten veroverde van al wie hij tot dan toe nog niét op zijn hand had.
Het voorbije jaar sloot hij af met een fenomenale reeks concerten in het Sportpaleis van Antwerpen, ‘Clouseau Centraal’, een show die alle voorgaande overtrof. En op deze manier heeft Koen elk jaar wel wat in petto dat zijn populariteit hooghoudt. In die mate, dat iedereen zich de vraag stelt: ‘Wat mogen we dít jaar van Koen Wauters verwachten?’. Koen zelf diende onlangs de nieuwsgierigen van antwoord, al is het eigen aan een BV dat hij niet vies is van enige mysterie omtrent zijn plannen.
Vast staat dat er dit jaar géén nieuwe reeks van ‘Wauters vs. Waes’ op stapel staat. En de initiatieven m.b.t. Clouseau laat Koen over aan zijn broer Kris. Die gaat de komende maanden werken aan nieuwe songs, maar of er in 2015 nog een nieuw album verschijnt, laat Koen wijselijk in het midden. Over een zoveelste concertreeks aan het eind van het jaar is geen sprake.
Bron : Ja.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten