-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 18 februari 2015

Figureer mee in de nieuwe clip van Sasha & Davy


Met 'Dromen Van Elkaar' kiezen Sasha & Davy dit voorjaar voor een uptempo song.
De song doet al meteen verlangen naar de aanbrekende lente. Davy: 'Met 'Dromen van elkaar' hebben we voor een lekker uptempo popnummer gekozen. Tekst en muziek zijn van Jan Smit. Er zit zo'n lekkere drive in, dat je direct zin hebt om te dansen.' Op zondag 22 februari nemen Sasha & Davy ook meteen de videoclip op voor de nieuwe single 'Dromen van elkaar'. Ze doen dat tijdens het verjaardagsconcert van Davy in Cultureel Centrum Het Spoor in Harelbeke. 'Het is al het vijfde jaar op rij dat we de verjaardag van Davy vieren, samen met de fans in Harelbeke. Het is telkens weer een unieke zondagmiddag, waarbij dit jaar volledig in teken staat van Sasha & Davy. Vandaar ook dat we het een ideale gelegenheid vinden om de clip op te nemen voor 'Dromen van elkaar'. Het is ook een mooie manier om onze fans en het publiek te betrekken in het verhaal. Wie naar het concert komt én zin heeft om mee te figureren, ziet zichzelf achteraf wellicht opduiken in onze nieuwe videoclip', zegt Sasha enthousiast. De single 'Dromen van elkaar' wordt meteen ook de laatste single uit het meest recente Sasha & Davy album 'Wij zijn één'.

Nog voor de start van de zomer brengen Sasha & Davy een gloednieuwe single uit én half mei verschijnt hun derde album, waarop ze Italiaanse klassiekers zullen voorzien van Nederlandstalige teksten. Eind deze maand trekken Sasha & Davy naar Italië om er - ter ondersteuning van dit album - hun muziekspecial op te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten