-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 10 januari 2016

Frank Boeijen komt met nieuw album en theatertour

Vrijdag 22 januari 2016 verschijnt Land van belofte, het nieuwe album van Frank Boeijen, bij Universal Music. Land van belofte vormt een verfrissend nieuw hoofdstuk in het omvangrijke oeuvre van Frank Boeijen. Voor zijn 27ste album schreef Frank 11 nieuwe liedjes. Het bevat bovendien een aantal bijzondere muzikale samenwerkingsverbanden, die een eigentijdse sound geven aan dit album.
De basis voor dit album is gelegd in de door Frank geliefde Brusselse ICP studio’s en Lakeside Studio in Loosdrecht. Samen met zijn band bestaande uit: Ger Hoeijmakers, Charles Nagtzaam, Ruud de Grood en Mark Stoop zijn de nummers integraal opgenomen waardoor Land van belofte een echt live geluid heeft gekregen. Frank heeft op dit album samengewerkt met Guus Meeuwis, Daniël Lohues, Stevie Ann, Nol Havens en Paul de Munnik.

De sfeer van het album typeert Frank zelf als: ‘Gevarieerd en met veel elektrische gitaren. Het album is minder akoestisch dan de laatste cd’s. Omdat de nieuwe nummers zich daarvoor lenen.’

Land van belofte kenmerkt zich door Franks persoonlijke observaties afgezet tegen de tijd. Frank is er wederom in geslaagd zijn teksten op een unieke manier te verweven met muziek. Het belevingsveld dat hij creëert biedt daarbij alle ruimte voor interpretatie van de luisteraar. Een inspirerende reis, niet alleen voor de maker, maar ook voor de luisteraar.

Theatertour
Live zullen de liedjes van het album te horen zijn tijdens de theatertour die start op 14 februari 2016 en is tot eind mei te zien in theaters in Nederland en Vlaanderen.
Tourdata zijn te vinden in de concertagenda: www.frankboeijen.nl/concertagenda

Online informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten