-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 22 januari 2016

Tegen de sterren op @ Sportpaleis

Kort nadat het zesde seizoen van Tegen de Sterren Op succesvol uit de startblokken schoot, is er nog meer goed nieuws voor de fans. Ook in 2016 zakken Guga Baúl, Nathalie Meskens, Jonas Van Geel, Ella Leyers, Walter Baele, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ivan Pecnik en Chris Van Espen immers af naar Antwerpen voor een denderend live spektakel. Na twee uitverkochte edities in de Lotto Arena gaan dit keer de deuren van het Sportpaleis open voor Tegen de Sterren Op Live op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016.
Anders dan op televisie kunnen de toeschouwers helemaal live opgaan in een rollercoaster van  humoristische sketches, verrassende imitaties van bekende personages uit binnen- en buitenland, spitsvondige liedjesparodieën en prettig gestoorde programmapersiflages. Om de fans een onvergetelijke ervaring te kunnen bezorgen, wordt het Sportpaleis speciaal voor de gelegenheid omgebouwd tot een uniek theater.
TEGEN DE STERREN OP LIVE @ SPORTPALEIS
Zaterdag 7 mei 2016 om 20.30Zondag 8 mei 2016 om 15.00Kaarten kosten 28, 33, 40 en 50 euro en zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 28 januari om 10.00 viawww.sportpaleis.bewww.teleticketservice.com en Tele Ticket Service op 070/345.345 (max. € 0,30/min.)
Vanaf 25 personen zijn er speciale groepsvoorwaarden via 
groepen@sportpaleisgroep.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten