-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 16 april 2013

Persvoorstelling nieuwe show 'The Battle' in Bobbejaanland


Ondanks het koude weer nam Bobbejaanland een keurige start bij de aanvang van het nieuwe pretparkseizoen. Om daar maar meteen een vervolg aan te breien, stelt ’t Plezantste Land op zaterdag 4 mei graag de nieuwe spektakelshow ‘The Battle’ aan u voor.
In ‘The Battle’ moet het klassiek westernverhaal plaats ruimen voor een meer hedendaagse versie: op de beats van dj WRAPITUP gaan rasechte cowboys te paard de strijd aan met... cowboys op een BMX. Deze combinatie van authentieke en eigentijdse hoofdrolspelers die om de beurt steeds straffere trucs uit hun mouw schudden, zal het publiek ongetwijfeld opzwepen. Maar welke cowboys kunnnen het publiek het meest bekoren..? Opwinding, spektakel en sensatie gebundeld in één show!
Skillznation, dat onder andere het rope skippingteam ‘BB Crew’ naar Belgium’s Got Talent zond (waar de act net naast de eerste prijs greep), levert het BMX trialteam voor ‘The Battle’. BMX ‘trial’ is een discipline waarbij hindernissen moeten genomen worden met de fiets of BMX, zonder hierbij met de voeten aan de grond te komen. Behendigheid en durf zijn hierbij onontbeerlijk. Een voorsmaakje? www.skillznation.com
Dj WRAPITUP, in het echte leven Thomas Van Goethem, werd bij het grote publiek bekend als ‘Jonas Kronkel’ uit de kinderserie ‘BOOH!’ op VTM Kzoom. Hij acteert en zingt sinds zijn negende en stond al op het toneel in verschillende musicals (Suske en Wiske, Kuifje en de Zonnetempel, Sound of Music, ...). Ook op het kleine scherm kan je hem dikwijls aan de slag zien. Zo speelde hij gastrollen in Thuis en Code 37 en had hij een hoofdrol in ‘De 5e Boog’ op Ketnet. Hiernaast is Thomas ook actief als stemacteur voor verschillende commercials en tekenfilms. Hij sprak de stem van ‘Wickie De Viking’ in, alsook die van Willie, de beste vriend van Maya de bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten