-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 4 april 2013

Vestrock 2013 & VESTROCK UNIVERSITY 2013



Hulst, 1 april 2013 – VESTROCK, een festival dat op uitzonderlijke wijze muziek en wetenschap combineert, vindt dit jaar voor de vierde maal plaats op een prachtig eiland in Hulst op zaterdag 1 juni. De meest Vlaamse stad van Nederland ligt maar drie kilometer over de Belgische grens en slechts 20 kilometer boven Sint-Niklaas. De afgelopen drie jaar was VESTROCK helemaal uitverkocht en werd het festival zelfs genomineerd in de categorie ‘Best Small Festival’ bij de European Festival Awards. VESTROCK haalt ook dit jaar veel Vlaamse muziekgroepen én wetenschappers naar Nederland, dus alweer een reden om onze Noorderburen eens een bezoekje te brengen!

VESTROCK 2013 vindt plaats op 1 juni 2013 vanaf 12:00 tot 01:00. Voor deze editie kregen al Belgische namen als GOOSE, THE VAN JETS, BLACK BOX REVELATION, Studio Brussel presentator en DJ SAM DE BRUYN, DJ MURDOCK, COELY en DRIVE LIKE MARIA een plaats op het affiche, naast internationale bands als EWERT & THE TWO DRAGONS (Estland) en Nederlandse bands als DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG, KENSINGTON, THE HORSE COMPANY en DAILY BREAD. Meer informatie en videoclips te vinden op www.vestrock.nl. Meerdere namen volgen!

VESTROCK UNIVERSITY 2013
Net als de afgelopen twee jaar vindt er tijdens VESTROCK weer een interessant en exclusief educatief programma plaats. In de VESTROCK UNIVERSITY, in het Duvel Droomschip, kun je op een laagdrempelige en leuke manier colleges volgen op het gebied van duurzaamheid en vragen stellen aan experts waarmee je normaal niet zo snel in contact komt. De lezingen, opgezet in samenwerking met Universiteit Gent, en Delta Zeeland zijn toegankelijk voor 850 personen tegelijkertijd en worden gehouden volgens het Silent Disco-principe. Hierbij kan iedereen via draadloze koptelefoons luisteren naar inspirerende sprekers. De eerste namen zijn hiervoor bekend, en ook nog eens allen Vlaams: HERMAN BRUSSELMANS, PROFESSOR KEVIN VERSTREPEN en winnaar van de "Vlaamse Nobelprijs" PROFESSOR WILLY VERSTRAETE. En ook GILI, de comedian-mentalist toont zich van zijn meest paranormale kant! Meerdere namen volgen!

VESTROCK JUNIOR 2013
Op vrijdag 31 mei 2013 zal VESTROCK JUNIOR, een festivaldag speciaal voor kinderen, voor de tweede maal plaatsvinden. De eerste editie in 2012 was een geweldig succes, en net als vorig jaar zal er naast muziek ook weer veel te beleven zijn op de festivalweide. VESTROCK JUNIOR wordt een unieke en onvergetelijke belevenis voor kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s). Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Hiervoor zijn al GERS PARDOEL, NIELSON, THE PARTYSQUAD, RALF MACKENBACH, een SKATE STUNTSHOW, MAD SCIENCE, LISA, AMY & SHELLEY en DORA & DIEGO aan het programma van VESTROCK JUNIOR toegevoegd, maar er volgt meer.

INSCHRIJVING VESTROCK ROCK RALLY EN JUNIOR ROCK RALLY GEOPEND
In de aanloop naar VESTROCK organiseert Stichting VESTROCK op 29 april 2013 een rockrally waarmee Belgische en Nederlandse bands en DJ's een plaats op het VESTROCK podium kunnen verdienen. De uiterste inzenddatum is 1 april 2013. Live-acts en deejays kunnen zich aanmelden via http://vestrock.nl/wannaplay.php. De organisatie zal uit het aanbod een eerste selectie maken en op 29 april bepaalt het publiek samen met een deskundige jury welke band en DJ op 1 juni zullen optreden op VESTROCK.

KAARTVERKOOP GAAT SNELLER DAN VORIG JAAR
De kaartverkoop voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR is gestart via http://www.vestrock.be/ en gaat dit jaar nog sneller dan verwacht. VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Alle eerdere edities van VESTROCK waren volledig uitverkocht. De prijs van een ticket in de voorverkoop (zaterdag 1 juni) bedraagt € 27,50 (de toegangsprijs aan de kassa bedraagt € 35, beschikbaarheid onder voorbehoud). Een ticket voor VESTROCK JUNIOR (vrijdag 31 mei) kost € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa (beschikbaarheid onder voorbehoud). VESTROCK JUNIOR is een festival voor kinderen en daarom worden er geen alcoholische dranken geschonken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten