-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 28 april 2013

Suikerrock op Zondag


Natalia staat in 2013 tien jaar op de planken. Dat viert ze met een fonkelnieuw vijfde studioalbum dat op 26 april verschijnt. De eerste single en titeltrack 'Overdrive' verovert inmiddels de hitlijsten.

Het is al van 2009 geleden dat onze Kempense trots nog een studioalbum uitbracht. De voorbije jaren waren er nog wel een 'Best of' en het live album 'Acoustelicious'. Dit vijfde werkstuk zal anders zijn dan de voorgangers. Nummers vol vuur en vechtlust, die jonger klinken en dansbaarder zijn dan wat we voorheen van haar hebben gehoord. Met dit langverwachte album geeft Natalia het startschot voor een feestjaar naar aanleiding van 10 jaar carrière.
Natalia strandde in 2003 nipt op een tweede plaats in 'Idool', maar sindsdien nam haar carrière een duizelingwekkende vlucht. In de voorbije jaren scoorde de Vlaamse souldiva hits aan de lopende band, rijgde ze awards, onderscheidingen en gouden platen aan mekaar, en wist ze samen met En Vogue, Shaggy en The Pointer Sisters zestien maal het Antwerpse sportpaleis uit te verkopen. In 2011 voegde de Kempische souldiva daar nog 6 uitverkochte Sportpaleizen aan toe, samen met Anastacia.
Op 28 juli zal ze de Grote Markt van Tienen laten daveren met een show waarin zowel oud als nieuw werk aan bod komt.
De 21 jarige Britse Gabrielle Aplin is de nieuwste singer-songwriter sensatie. Eind vorig jaar wist ze met een cover van de Frankie Goes to Hollywood hit 'The Power of Love' de eerste plaats te behalen in de Engelse hitlijsten.

Aplin schreef haar eerste nummer toen ze slechts 14 was, en bouwde een fanbasis op door op haar eigen Youtube kanaal covers te brengen van o.a. Paramore, You Me at Six, Katy Perry en Cee Lo Green. In 2010 bracht ze een eerste EP uit 'Acoustic' die de 25ste plaats behaalde in de UK charts. De tweede EP 'Never Fade' scoorde nog hoger en was ook al succesvol in Australië en de US.'Home' was de derde EP die ze begin vorig jaar uitbracht als voorbode van een full album.
Op 13 mei verschijnt Gabrielle Aplin's debuutalbum 'English rain', waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn. De eerste single 'Please Don't Say You Love Me' is alvast veelbelovend. Gabrielle Aplin, een echt talent en een nieuwe ster aan het firmament. Te ontdekken op 28 april op Win for Life Suikerrock!

Gers Pardoel had geen groot aangeboren talent voor het maken van hiphop, maar in Rotterdam liep hij de ervaren rapper Postman en diens vrouw Anouk tegen het lijf. Postman wordt Gers' mentor en heeft op muzikaal vlak veel invloed op hem. In Rotterdam blijft Gers aan zijn muziek werken, en op een gegeven ogenblik laat hij zijn muziek aan Steffen Haars horen, de regisseur van New Kids. Deze brengt Gers in contact met Sef en Big2 van The Opposites, wat resulteert in de titeltrack van New Kids: 'Broodje Bakpao'. De track staat twee weken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten, wordt ook in België een grote hit en de videoclip wordt op YouTube bijna tweeënhalf miljoen keer bekeken.

In 2011 verschijnt Gers Pardoel's debuutalbum 'Deze wereld is van jou'. Het is een fris, nieuw en eerlijk album met vrolijke, uptempo tracks. De single 'Ik neem je mee' wordt een gigantische hit in België, en bij onze Noorderburen is het zowaar de grootste Nederlandstalige hit ooit in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40! Ook met 'Bagagedrager' weet Pardoel een dikke hit te scoren, en de singles 'Morgen ben ik rijk' en 'Zijn' blijken niet van de radio weg te slaan. Het bezorgt hem een welverdiende plaats op Nederlands' grootste festival Pinkpop.
Deze zomer brengt Gers Pardoel zijn feel-good vibes naar de Grote Markt van Tienen, op zondag 28 april.

Net als Natalia werd rapper Brahim bekend dankzij 'Idool 2003'. Zijn nr1 hit 'Turn the music up' stamt ook uit die periode. In 2013 is Brahim dus 10 jaar actief in de muziekindustrie, wat bekroond wordt met een buitengewoon nieuw album.
Naast zijn succesvolle tv- en radiowerk heeft Brahim op muzikaal vlak het afgelopen jaar absoluut niet stil gezeten. Hij trad regelmatig op met zijn live band en ook met het project ‘Brahim’s Beats & Basses’. Daarnaast was hij ook druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe album '1984', waarmee hij alweer een nieuwe episode aan zijn solocarrière toevoegt! '1984' heeft invloeden van Earth Wind & Fire en Kool & The Gang, en met de soul van Brahim erbij kom je dan tot een uiterst Funky combinatie. '1984' verwijst naar het geboortejaar van Brahim, en op 24/02 vierde Brahim dan ook zijn 29ste verjaardag, in het voorprogramma van The Jacksons in de Antwerpse Lotto Arena!
Een funky party als ideale opener op zondag 28 april!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten