-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 16 maart 2015

Hanson broers en Peter Andre vervolledigen indrukwekkende affiche ILT90's – The Party

Op zaterdag 11 april wordt de Ethias Arena te Hasselt weer omgetoverd tot een heuse 90's tempel, tijdens de 8ste editie van ILT90's – The Party! Met de komst van nineties toppers Twenty 4 Seven, Urban Cookie Collective, Human Resource, 2 Fabiola en "resident DJ" Ward, was het feestje al verzekerd, maar naar goede gewoonte, zorgen de organisatoren van de grootste 90's party van Europa ook nu weer voor spraakmakende headliners. Na de exclusieve doortochten van 2 Unlimited, Scooter en Five, zijn de organisatoren er opnieuw in geslaagd om twee absolute topnamen  - voor het eerst op het IL90’s podium - te strikken. Zo zal "chick magnet" Peter Andre met zijn 90's-klassieker 'Mysterious Girl' menig vrouwenhart sneller doen slaan en zullen de broertjes Hanson met hun monsterhit 'MMMBop' de Ethias Arena ongetwijfeld op de grondvesten doen daveren!


'MMMBop' wereldwijde zomerhit in 1997
In 1997 veroverden Zach, Taylor en Isaac Hanson stormenderhand de wereld met de single 'MMMBop'. Hun aanstekelijke nummer stond in maar liefst 27 landen op nr.1 en was ook in België dé absolute zomerhit dat jaar. De tieners, met lange blonde haren en baard in de keel, groeiden in no time uit tot een regelrechte tienersensatie en scoorden met 'Where's The Love' en 'I Will Come To You' nog 2 dikke hits in de nineties.
 
"Chick magnet" Peter Andre
Met Peter Andre haalt ILT90's een regelrechte ladykiller in huis . Twintig jaar geleden vielen zowel dochters als moeders bij bosjes, wanneer deze Brit van Australische origine ‘Mysterious Girl’ zong. De inmiddels 42-jarige Peter Andre heeft zijn sixpack duidelijk goed onderhouden en heeft nog steeds de uitstraling heeft van de "good looking guy". Na zijn‘Mysterious Girl’, bleef Peter André in de aandacht staan als tv-presentator bij diverse zenders. Het muzikale raspaardje van de jaren negentig ging graag in op een uitnodiging voor I love the 90’s – The Party en kijkt enorm uit naar de hereniging met zijn Belgische fans.
Met de toevoeging van headliners Peter Andre en Hanson, en de komst van Twenty 4 Seven, 2 Fabiola, Ward, Urban Cookie Collective en Human Resource, is de affiche van ILT90's – The Party nu compleet!
Op Q-Music kan je nog tot vrijdag luisteren naar de Top 500 van de 90's. Wie erbij wil zijn op I Love the 90's - The Party, op zaterdag 11 april in de Ethias Arena in Hasselt, kan best z'n tickets reserveren via www.ilovethe90s.be. Snel zijn is de boodschap, want de voorbije jaren was het feestje vooraf reeds uitverkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten