-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 9 maart 2015

Peter ‘Mysterious Girl’ André op I love the 90’s – The Party !

I love the 90’s – The Party heeft voor de 8ste editie – op 11 april in de Ethias Arena inHasselt – alweer een heel verrassende, ronkende naam aangetrokken met Peter Andre. Twintig jaar geleden sloeg menig vrouwenhart sneller, wanneer de Brit van Australische origine ‘Mysterious Girl’ zong. De inmiddels 42-jarige Peter André heeft zijn sixpack duidelijk goed onderhouden, waardoor hij tegenwoordig nog steeds de uitstraling heeft van de "good looking guy", een imago dat hij in de jaren negentig bij de start van z’n muzikale carrière verwierf. Na zijn ‘Mysterious Girl’ bleef Peter André in de aandacht staan als tv-presentator bij diverse zenders. Het muzikale raspaardje van de jaren negentig ging dan ook graag in op een uitnodiging voor I love the 90’s en zo strikt de grootste 90’s party van Europa opnieuw een topper, want op 11 april vervoegt de Brit de affiche.
Eerder al kondigden de organisatoren aan dat ook Ward, Twenty 4 Seven, Urban Cookie Collective, Human Resource en 2 Fabiola van de partij zullen zijn. Deze week hoor je op Q-music de 90’s Top 500 en in de loop van de komende dagen kom je ook te weten welke grote internationale wereldartiest(en) de organisatoren van I love the 90’s nog gestrikt hebben, want er is nog één grote open ruimte bovenaan de affiche.

Wie tickets wil voor I love the 90’s op 11 april, kan best snel reageren en reserveren viawww.ilovethe90s.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten