-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 9 maart 2015

The Lynn Sisters lanceren debuutalbum 'Soldiers of Love'

Turbulente tijden vragen om stevige maatregelen! In de strijd om meer vreugde en ontspanning te brengen onder de bevolking en een boodschap van vrede en liefde uit te dragen, stuurt Vlaanderen 'The Lynn Sisters' uit! De geheime identiteit van deze ambiancesoldaten werd onlangs eindelijk onthuld en het nieuws sloeg in als een BOM: The Lynn Sisters, dat zijn Laura en "zusjes" Zeppe en Trampo Lynn!! (enige gelijkenis met Nathalie Meskens en Tine Embrechts berust louter op toeval)
Dit gloednieuwe toptrio lanceert in aanloop naar het Schlagerfestival 2015, waar ze exclusief zullen optreden, met 'Soldiers of Love' ook meteen hun debuutcd. 'Soldiers of Love' is een album boordevol absolute Nederlandstalige ambianceklassiekers, zoals oa‘Laat de zon in je hart’, ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Eviva España, ‘De allereerste keer’, ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en natuurlijk ook de knallende titeltrack ‘Soldiers of Love’!
 
The Lynn Sisters zijn nu al een sensatie en hebben een duidelijke missie: plezier en ambiance brengen in Vlaanderen…en ze gaan als een kruisraket op hun doel af!! 

'Soldiers of Love', het debuutalbum van The Lynn Sisters, is nu fysiek verkrijgbaar en te koop op iTunes!

Tracklist
1) Soldiers of love
2) Ik krijg een heel apart gevoel van binnen
3) Je bent niet hip
4) Dans je de hele nacht met mij?
5) Oempalapapero
6) Laat de zon in je hart
7) 't Was aan de Costa del Sol
8) Ik heb de hele nacht liggen dromen
9) Eviva España
10) De allereerste keer

Het Schlagerfestival 2015 op 27, 28, 29 maart en 3, 4 april in de Ethias Arena teHasselt. Tickets en info via www.hetschlagerfestival.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten