-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 25 april 2015

Flanders Fields, eindbestemming Poperinge

Tussen de duizenden graven van soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog in de Westhoek sneuvelden, ligt één vrouw begraven: Nellie Spindler. Haar laatste rustplaats, het Brits militair kerkhof Lijssenthoek in Poperinge, vormt vanaf mei 2015 het unieke decor van een pakkende voorstelling.

Rusteloze zielen hebben het op zich genomen om voor eeuwig de rust van de doden te beschermen. Maar die rust wordt grondig verstoord als een theaterproductie op Lijssenthoek neerstrijkt. Te midden van de chaos bloeit tussen Nellie en de jonge schrijver Pieter, die als enige de gesneuvelde verpleegster kan zien, een fragiele liefde op. Maar hun ontmoeting doet een nieuwe strijd losbarsten op het ooit zo serene Lijssenthoek.

‘Flanders Fields, eindbestemming Poperinge’ is geen musical, maar een aangrijpende belevenis in een tijdelijk theater, die de toeschouwers onderdompelt in de persoonlijke verhalen van enkele oorlogsgetuigen. Dat we hen leren kennen op de exacte plek waar ze aan hun einde kwamen, op een locatie die de Eerste Wereldoorlog haast tastbaar maakt, zorgt voor een unieke ervaring.

Met oa.: Steph Goossens (Thuis, Fata Morgana), Joke De Bruyn (Crème de la Crème, Kinderen van Dewindt), Steve Aernouts (Any Way the Wind Blows, Aspe, Witse) en Eve Van Avermaet.

Locatie: Lijssenthoek - Poperinge
Periode: Van 14 mei 2015 tem. 14 juni 2015 
Reservatie: www.sherpa.be of 0900 69 900 (max. €0,5/min)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten