-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 13 april 2015

Romeo’s keren éénmalig terug naar de bioscoop

Naar aanleiding van de release van hun 6de studioalbum ‘Op stap’, hebben De Romeo’s – samen met het team van Iceberg Ahead en regisseur Benjamin L De Mulder - beelden gemaakt bij de 12 nieuwe nummers en verpakt in hun eigen RoMeoDrive movie. De 70 minuten durende muzikale roadtrip van De Romeo’s, verpakt in een rit van Las Vegas naar Los Angeles, was éénmalig te zien tijdens hun albumpresentatie begin maart. Wegens de enorme vraag van het publiek, heeft Utopolis besloten om de film op donderdag 23 april in Mechelen (20.30 uur) en Turnhout (21.00 uur) op te nemen in de programmatie. 

Vanaf vandaag kunnen er online via www.utopolis.be tickets worden gereserveerd voor de RoMeoDrive movie voorstellingen aan de prijs van €10. Voorafgaand aan de film krijgt elke bezoeker nog een glaasje cava aangeboden en De Romeo’s komen zelf ook nog even langs. 
 
Geïnspireerd op ‘It’s A Hard Day’s Night’ van The Beatles en in navolging van Beyoncé en Marco Borsato, hebben De Romeo’s ter lancering van hun nieuwste album ‘Op stap’ hun eigen RoMeoDrive movie gemaakt. Samen met regisseur Benjamin L De Mulder en het team van Iceberg Ahead, schrijven De Romeo’s muziekgeschiedenis, want het is de allereerste Vlaamse band die uitpakt met zo’n special. Er werden 12 clips gedraaid, op 4 dagen tijd, tijdens een rondreis van Las Vegas naar Los Angeles. De Romeo’s hebben alle bekende plaatsen bezocht en dus wordt je in de RoMeoDrive movie als kijker meegezogen in de unieke sfeer van Caesars Palace, Fremont Street in Old Vegas, Hollywood Boulevard, Beverly Hills, Venice Beach en ga zo maar door. 
Het bijzondere aan de RoMeoDrive movie, is de manier waarop de muziek en het verhaal in elkaar worden verweven. Bij elke plaats die De Romeo’s bezoeken, ontstaat er een verhaal en ook een nieuwe videoclip. Zo is bv. ‘Wind in de haren’ opgenomen in een auto in de woestijn. Het afwisselende tempo van beelden, met de natuurlijke quotes en uitspraken van de drie Romeo’s, maakt het verhaal boeiend vanaf de eerste tot de laatste minuut.
 
Wereldsterren
Voor hun RoMeoDrive movie hebben De Romeo’s in één klap ook een aantal wereldsterren gestrikt in Amerika. Zo heeft Ian Thomas een kleine gastrol, maar ook de acteurs die gestalte geven aan Ridge (Ronn Moss) en Thorne Forrester (Winsor Harmon) komen voorbij.
Op donderdag 23 april kan je in Utopolis Mechelen (20.00 uur) en Turnhout (21.00 uur) nog één keer gaan kijken naar de RoMeoDrive Movie. Tickets kosten €10 en zijn op voorhand te reserveren via www.utopolis.be. Voor de start van de film krijgt elke bezoeker een glaasje cava aangeboden. De Romeo’s zijn aanwezig bij aanvang van de film in Mechelen en na afloop van de voorstelling in Turnhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten