-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 4 april 2015

KOOKT HET POTJE VAN PAT KRIMSON OVER?

Dit weekend kan je op TVL kijken naar de eerste  aflevering van Koken Met De Sterren. Gastvrouw Lindsay en meester-kok Mario Holtzem (Creatief Culinair) ontvangen in het Genkse warenhuis Wara showbeest en 2 Fabiola frontman Pat Krimson. Tijdens de bereiding van een snel, eenvoudig maar erg lekker gerecht, praten Lindsay en Pat Krimson over de dagdagelijkse dingen des leven. Verrassend zijn de culinaire technieken die Patje in z’n vingers heeft. Ondanks z’n drukke agenda, slaagt hij erin om de potjes letterlijk en figuurlijk niet te laten overkoken.

Koken Met De Sterren is ontspannende, amusante televisie en wordt aan mekaar gepraat en gemodereerd door zangeres/presentatrice Lindsay, die overigens het perfecte bindmiddel is tussen meester-kok Mario en haar praatgast Pat Krimson. De kans is heel groot dat je na afloop als kijker de instant goesting krijgt om het klaargemaakte gerecht van de uitzending te gaan bereiden. Volgende week zaterdag is Pat Krimson met 2 Fabiola één van de top-acts op I Love the 90’s in de Ethias Arena in Hasselt.

Komende woensdag 8 april zijn er nieuwe opnames van Koken Met De Sterren. Vanaf 10.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom in de Wara in Genk.

Meer info over het programma kan je vinden op de website:
www.kokenmetdesterren.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten