-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 26 maart 2013

De neus van Pinokkio

Er wordt al eens wat verteld over “de sterren”. Weekbladen en kranten staan er vol van en de lezers weten het te smaken. Soms zijn de beweringen waar, maar soms snijdt die waarheid geen hout. Zo gaat het in de wereld van de media: er is een waarheid, maar welke?
In De neus van Pinokkio vertelt Bart Peeters samen met zijn wijsmakers Tine Embrechts en Adriaan Van den Hoof, verhalen over bekende sterren en onbekende mensen in de kijker liepen. Bart en zijn wijsmakers leuren met fragmenten uit de oude doos en trekken een blik internationale televisieformats open.
Of het allemaal klopt wat ze vertellen, laten ze over aan twee bekende spelers en het publiek. Zij moeten telkens raden of het de waarheid is die wordt verteld. Per juist antwoord, zowel van het publiek als van de bekende spelers, komt er tien euro in een pot. In een spannende finale speelt de beste speler uit het publiek samen met de beste bekende speler voor de inhoud van de pot. Als ze winnen, gaat de publieksspeler naar huis met het geld. Winnen ze niet, dan schuift de pot door naar volgende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten