-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 1 maart 2013

Stereo Steiner @ De Roma

Wat hebben Tine, Pieter & Bert Embrechts gemeen met Ruben Block, Lady Angelina, Johannes Genard en Amaryllis Uitterlinden?

Dezelfde ouders? Afkomstig uit Anwerpen? Gevierde muzikanten? Dezelfde school?
Tine Embrechts en haar muzikale vrienden komen uit de kast, ze slepen je mee en zullen de zaal doen denderen want:
Stereo Steiner is in De Roma!
Tine heeft een hoop gelijkgestemde zielen verzameld waarvan de meesten van dichtbij of verderaf iets met de Steinerschoolte maken hebben. Ze hebben er zelf hun jeugdjaren doorgebracht en daar is de liefde voor de muziek ontstaan en gegroeid.
Hun kinderen zitten er op school. Of er is gewoon een muzikale verwantschap en een grote goesting om samen op een podiumte staan. Eén ding is in elk geval duidelijk, het zal een muzikaal feest worden! Kom mee genieten van Tine en PieterEmbrechts, Ruben Block (Triggerfinger), Esmé Bos & Bart Voet, Lady Angelina, Nathalie Meskens, Tine Reymer, Karlijn Sileghem,Johannes Genard (School is Cool), Amaryllis Uytterlinden, Roman Santos (Sindicato Sonico), Jorinde Cielen en 'Flamenco con milamores', Oriane De Carvalho, Ariane van Vliet, Roos Reebergen (Roosbeef), Charlotte Vandermeersch, Ephraïm Cielen (Ephiciel)
en Hannelore Bedert, die allemaal het beste van zichzelf zullen geven onder de vakkundige begeleiding van De Laatste Stereo
Steinerband zijnde Bert Embrechts, Patrick Riguelle, Chris Peeters, Jan Hautekiet en Joost Van de Broeck.

Hopelijk tot dan!!

MAANDAG 25 MAART om 20u30 Deuren : 19u45
Start : 20u30
ZAAL DE ROMA Turnhoutsebaan 286
B-2140 Borgerhout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten