-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 4 maart 2013

Zolang het liefde is - David Vandyck

Op zaterdag 24 augustus brengt David Vandyck zijn gloednieuw album 'Zolang het liefde is' uit onder het label 'Vlaamse Sterren' van CNR. Deze albumrelease zal gekoppeld worden aan een unieke live tour die dezelfde titel zal dragen.

De officiële CD voorstelling en de kick-off van de live tour 'Zolang het liefde is' vindt plaats op 24 augustus in Cultureel Centrum De Herbakker in Eeklo, in het hart van het Meetjesland.
David Vandyck zal er voor het eerst de nieuwe songs uit zijn album voorstellen aan het grote publiek, ondersteund door zijn eigen uitgebreide liveband met 8 topmuzikanten. Uiteraard brengt David ook liedjes uit zijn debuutalbum 'Dichtbij' en komen ook zijn meest bekende hits zoals 'Een superlange nacht', 'Met heel mijn hart', 'Er is een plaats in mijn armen', 'De liefde weer ontdekt' en 'Wat een wonder' aan bod. David zal zich van zijn meest veelzijdige kant laten zien door ook enkele opmerkelijke covers te brengen. Kortom: dit wordt een unieke liveshow van 2 x 45 minuten vol ambiance, sfeer en gezelligheid.
UNIEKE ACTIE: Wie een ticket koopt voor het 'Zolang het liefde is' concert van 24 augustus, krijgt op vertoon van z'n ticket die avond de nieuwe CD van David Vandyck volledig GRATIS erbij!
Er zijn twee soorten tickets.
Gewone Tickets kosten € 38 (incl. reservatiekost en gratis CD).
VIP Tickets kosten € 70 (incl. reservatiekost) en zijn inclusief de beste plaatsen vooraan in de zaal, een uitgebreide receptie voor het concert, 1 gratis consumptie na het concert, een exclusieve meet & greet met David Vandyck na het concert en een luxe CD pakket met extra's.
Het event is toegankelijk voor mindervaliden.
Deuren : open vanaf 19u, start voorstelling 20u00. Voor de VIP Tickets gaan de deuren open om 18u.
Ook telefonisch kunnen tickets besteld worden, enkel op werkdagen tussen 14 en 17 uur via het nummer 0902 69 666 (€ 1 per minuut).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten